Patiënt in wachtruimte

Nieuw jasje voor mijnVieCuri

Datum: 24 april 2019

MijnVieCuri is het patiëntenportaal waarmee de patiënt altijd en overal op een veilige manier toegang heeft tot zijn medische dossier. Vanaf donderdag 25 april ziet de website mijnVieCuri.nl er iets anders uit, het krijgt een ‘nieuw jasje’. Bovendien is mijnVieCuri technisch nu nog beter ingericht voor toekomstige verbeteringen. 

 

Niet afhankelijk van openingstijden

VieCuri Medisch Centrum werkt continu aan verdere verbetering van haar patiëntenportaal. Door de informatie in mijnVieCuri kunnen patiënten zich beter op een consult met de arts voorbereiden. Met gerichte vragen haalt u veel meer uit een gesprek. En eenmaal thuis is het fijn om die informatie nog eens na te lezen en te delen met anderen. Een ander pluspunt is dat u als patiënt voor bepaalde zaken niet meer afhankelijk bent van openingstijden van het ziekenhuis. Tijdens het gesprek met de arts kan er wel eens wat informatie langs u heen gaan. Via mijnVieCuri kunt u resultaten en uitslagen thuis op uw gemak nog eens nalezen.

 

Ook als chronische patiënt is het handig om in te loggen zodat u uitslagen van voorgaande jaren met elkaar kunt vergelijken. Verder vindt u in de agenda een overzicht van alle afspraken die u in VieCuri heeft of heeft gehad. Ook opnames en operaties zijn hier terug te vinden. De patiënt krijgt hierdoor steeds meer regie in eigen hand.

screenshot van homepage MijnVieCuri
Scroll voor meer informatie