Patiënt in wachtruimte

Succesvolle editie SGO run 2018

Datum: 26 september 2018

Afgelopen zaterdag heeft de landelijke SGO run 2018 plaatsgevonden. Met een estafetteloop werd geld ingezameld voor het onderzoeksfonds van de Spoedeisende Hulp.

 

Vanuit VieCuri deed een team van 12 medewerkers mee aan deze uitdaging. In estafette wisselden ze elkaar af om gezamenlijk een afstand van ruim 75 kilometer af te leggen. 's Ochtends ging het team vanuit de Spoedpost in Venlo van start na het startschot van IJsbrand Schouten, lid van de Raad van Bestuur. Aan het einde van de middag bereikte het team gezamenlijk de finish bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

 

De Spoedpost in Venlo was afgelopen zaterdag niet alleen een startplaats maar tevens finish voor maar liefst twee andere teams. Een team van het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen en een team van Maxima Medisch Centrum in Veldhoven werden zaterdagmiddag feestelijk binnengehaald in Venlo.

 

Naast deze sportieve prestatie heeft het team van VieCuri ook nog eens ruim €3.000 opgehaald voor het SGO fonds. Dit is een onderzoeksfonds van de Spoedeisende Hulp. Het doel van de SGO run is om landelijk aandacht te krijgen voor het belang van onderzoek binnen de spoedeisende zorg. 

 

Volgend jaar vindt de SGO run plaats op zaterdag 21 september. 

 

Groepsfoto van team VieCuri bij de finish van de SGO run bij Maxima Medisch Centrum in Veldhoven

Team VieCuri bij de finish van Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Groepsfoto VieCuri team van de SGO run 2018 bij de start voor de Spoedpost in Venlo
Scroll voor meer informatie