Patiënt in wachtruimte

Beroepenavonden in VieCuri

Datum: 21 maart 2018

Begin maart vonden twee Beroepenavonden plaats in VieCuri. Tijdens deze avonden hebben ruim 150 scholieren en hun ouders een ‘kijkje in de keuken’ gekregen van het beroep van hun keuze. Ze werden enthousiast voorgelicht over de verschillende beroepen die er in een ziekenhuis zijn.

 

VieCuri levert op deze manier een bijdrage aan de zoektocht van jongeren naar hun plek op de arbeidsmarkt door hen een concrete beroepservaring aan te bieden. Daarnaast hebben ook de ouders nader kennis kunnen maken met VieCuri, een van de grotere werkgevers in de regio met hoogwaardige werkgelegenheid.

 

We kijken voldaan terug op een bijzonder geslaagde derde editie. Gezien de vele enthousiaste reacties van de jongeren, ouders en scholen wordt er ook volgend jaar weer een Beroepenavond georganiseerd in VieCuri.

Beroepenavond VieCuri
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken