Patiënt in wachtruimte

VieAmi Golftoernooi 2018 levert €16.500 op

Datum: 22 juni 2018 |  VieAmi

Het VieAmi Golftoernooi heeft dit jaar €16.500 opgeleverd. Het bedrag gaat naar het project Bewegen in de goede richting. Dit project is ingediend door de afdeling Klinische Fysiotherapie van VieCuri.

 

Zeventien teams streden afgelopen woensdag om de zege op Golf en Countryclub Geijsteren. Belangrijker nog was de opbrengst van de hele dag. De cheque van €16.500 werd uitgereikt aan Alex Sanders en Ruud Franssen door Addy Lutgenau, namens hoofdsponsor Rabobank Venlo e.o. en Ruud Stikkelbroeck namens VieAmi.

 

Het bestuur van VieAmi heeft besloten om het bedrag te vermeerderen met €10.000. Op die manier kan de afdeling Klinische Fysiotherapie een drietal belangrijke pijlers van het project volledig realiseren. Een van die pijlers is een interactieve bewegingsnis voor ouderen.

 

Opbrengst golftoernooi VieAmi

 

Opbrengst golftoernooi VieAmi 2018.
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer