Patiënt in wachtruimte

VieCuri ontvangt predicaat ‘Mantelzorgvriendelijke werkgever’

Datum: 6 april 2017

Wethouder Vera Tax, gemeente Venlo, reikte het predicaat aan Rini van Roij, manager PO&O van VieCuri uit. Dit gebeurde tijdens een stop van de Buzz-tour, een landelijke campagne van Stichting Werk & Mantelzorg.

 

De Buzz-tour gaat door heel Nederland en bezocht op 5 en 6 april vijf gemeenten in de regio Noord- en Midden-Limburg. Met de campagne Buzz-tour wil de Stichting Werk & Mantelzorg werkgevers en werkende mantelzorgers stimuleren met elkaar in gesprek te gaan over mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. "Binnen VieCuri proberen we goede afspraken te maken met werknemers zodat ze naast hun drukke baan, ook mantelzorger kunnen zijn", vertelt Rini van Roij, manager PO&O.

Uitreiking certificaat Mantelzorgorganisatie

Uitreiking predicaat


Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer