Patiënt in wachtruimte

Webcams couveusesuites live

Datum: 26 oktober 2016 |  VieAmi, kinderen & jeugd, Geboortecentrum

Op dinsdag 26 oktober zijn de webcams in de couveusesuites in gebruik genomen! De eerste zes kindjes zijn in beeld en de eerste reacties van de ouders zijn heel positief. Een mooie mijlpaal voor onze vriendenstichting VieAmi.

 

Omroep Venlo maakte een mooi nieuwsitem, bekijk hier het bericht op de website van Omroep Venlo. In het filmpje is moeder Ida te zien met baby Mathias. Ida is Italiaanse en heeft haar familie in Napels, Italië wonen. De hele familie kijkt nu mee naar Mathias.

 

Mogelijk gemaakt door:

Zonder de bijdrage van sponsoren zouden de webcams niet mogelijk zijn: Deelnemers & sponsoren VieAmi Golftoernooi 2015, De Peelse Golf, Stichting Musical Stella Duce, Hafkamp Gerechtsdeurwaarders, Harmonie St. Caecilia Blerick, VieCuri Matinee, minitree.nl en Nizza Bloembinders en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd.


Lees meer over de webcams.

Verpleegkundige bij kinderbedje met webcam

 Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer