Patiënt in wachtruimte

VieAmi Golftoernooi brengt €10.600,- op voor de serre en beleeftuin bij het oncologiecentrum

Datum: 1 juni 2016 |  VieAmi

Een serre en beleeftuin bij het nieuwe oncologiecentrum van VieCuri. Dat was het doel waarvoor we, op vrijdag 20 mei, hebben gegolfd bij Golf- en Countryclub Geijsteren. VieAmi organiseerde dit fondsenwervend golftoernooi voor de derde keer. De realisatie van deze serre met beleeftuin vergt een behoorlijke investering die niet uit de reguliere budgetten betaald kan worden. Vandaar dat VieAmi is gestart met het werven van fondsen om dit project  te kunnen realiseren.

 

In totaal namen 17 teams deel aan het toernooi. Het deelnemersveld bestond uit ondernemers uit de regio en specialisten van VieCuri. Samen haalden zij deze dag een prachtig bedrag van €10.600,- op. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn! Wij zijn heel blij dat Golf- en Countryclub Geijsteren de golfbaan voor de tweede keer belangeloos beschikbaar stelde. Naast de bijdrage van alle deelnemers die een flight hebben gekocht, is er van diverse organisaties sponsoring en donaties ontvangen.

 

VieCuri opende op locatie Venlo het nieuwe Oncologiecentrum. In dit centrum is zorg voor mensen met kanker gebundeld. VieAmi wil graag iets betekenen voor deze patiënten door de beleving van de zorg prettiger te maken. De serre met beleeftuin moet een mooie plek worden waar patiënten hun gedachten kunnen verzetten en even tot rust kunnen komen. VieAmi werft fondsen om dit project te kunnen realiseren.

 

Kijk hier voor meer informatie over VieAmi en dit project: www.vieami.nl

 

poster Golftoernooi

VieAmi Golftoernooi
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer