Patiënt in wachtruimte

Prachtige legotafel voor onze kinderafdeling!

Datum: 14 april 2016 |  VieAmi

Donderdag 14 april is een prachtige legotafel overhandigd aan de kinderafdeling. Met dank aan een donatie van de bouwbedrijven. Onder het genot van koffie en vlaai werd de legotafel onthuld!

 

Sinds november 2015 maakt VieCuri Venlo gebruik van een vernieuwde kinderafdeling. Tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde kinderafdeling op 21 november 2015 overhandigden de werknemers van de bouwbedrijven een gift van maar liefst €700,-. Geld dat door de werknemers zelf bij elkaar werd gelegd. Zij wilden graag iets voor de kinderen doen en met deze legotafel is dat werkelijkheid geworden.

 

Werknemers van de bouw: bedankt voor deze geweldige donatie!

 

Het initiatief van deze werknemers sluit uitstekend aan bij de doelstelling van VieAmi, vrienden van VieCuri. Samen iets extra’s betekenen voor de patiënten van VieCuri.

Legotafel Kinderafdeling

overhandiging legotafel

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer