Patiënt in wachtruimte

Prachtige legotafel voor onze kinderafdeling!

Datum: 14 april 2016 |  VieAmi

Donderdag 14 april is een prachtige legotafel overhandigd aan de kinderafdeling. Met dank aan een donatie van de bouwbedrijven. Onder het genot van koffie en vlaai werd de legotafel onthuld!

 

Sinds november 2015 maakt VieCuri Venlo gebruik van een vernieuwde kinderafdeling. Tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde kinderafdeling op 21 november 2015 overhandigden de werknemers van de bouwbedrijven een gift van maar liefst €700,-. Geld dat door de werknemers zelf bij elkaar werd gelegd. Zij wilden graag iets voor de kinderen doen en met deze legotafel is dat werkelijkheid geworden.

 

Werknemers van de bouw: bedankt voor deze geweldige donatie!

 

Het initiatief van deze werknemers sluit uitstekend aan bij de doelstelling van VieAmi, vrienden van VieCuri. Samen iets extra’s betekenen voor de patiënten van VieCuri.

 

Interview

Legotafel Kinderafdeling

overhandiging legotafel

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken