Patiënt in wachtruimte

Geslaagde middag voor kinderen met diabetes

Datum: 10 november 2016 |  VieAmi, sponsoring, kinderen & jeugd

Onlangs organiseerden de diabetesverpleegkundigen een leuke activiteit voor kinderen met diabetes. Dit dankzij een donatie van de medewerkers en directie van MGG Netherlands uit Tegelen, die hun kerstactie van 2016 opdroegen aan vriendenstichting VieAmi.

 

De donatie werd in februari 2016 overhandigd door MGG-medewerker Bas Konings en zijn zoon Rens. Bas bracht verslag uit van de dag:
“We hebben een zeer leuke middag gehad. De kinderen stonden te trappelen om te beginnen met jumpen. De ouders zijn de middag begonnen met een leerzame uitleg over de vernieuwde schijf van vijf door diëtiste Tanja Hermans. Vervolgens is de hele groep ouders bij elkaar gaan zitten in de grote hal waar de kinderen volop aan het springen waren. Door de gezellige en ongedwongen sfeer kwamen als vanzelf de ervaringen en verhalen van de ouders los over het lief en leed van het leven met diabetes. Tevens waren er nog diverse vragen aan de diabetesverpleegkundigen. Ondertussen hebben de kinderen zich supergoed geamuseerd en hebben dan ook volop gebruikt gemaakt van de trampolines. Afgemat hebben we de middag afgesloten met een groepsfoto.”

 

Als afsluiter willen we dan ook MGG Netherlands en medewerkers bedanken voor de donatie waardoor deze middag mogelijk gemaakt kon worden!

 

Meer weten over VieAmi en de mooie projecten die bijdragen aan het welzijn van onze patiënten en bezoekers? Lees meer over VieAmi.

diabetespatiënten bij Jump XL

 Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer