Patiënt in wachtruimte

VieCuri MOOI organiseert open avond op dinsdag 22 september

Datum: 1 september 2015 |  zorg

Speeddaten met een plastisch chirurg én dermatoloog

Op dinsdagavond 22 september organiseert VieCuri MOOI wegens succes, inmiddels voor de vijfde keer een open avond op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Bijzonder dit keer is dat er ook een dermatoloog aanwezig is. Het is mogelijk vragen te stellen aan de specialisten, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden.

Laagdrempelig en uniek
De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen. Men kan geheel vrijblijvend terecht met alle vragen op het gebied van plastische chirurgie. Vragen over bijvoorbeeld littekencorrecties, handchirurgie, ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, botox en fillers en nog veel meer. De specialisten staan u graag te woord voor uitleg of advies. Aan de dermatoloog kunt u uw vragen voorleggen over bijvoorbeeld laserbehandelingen of huidaandoeningen zoals spataderen. De gasten op eerdere avonden geven aan dat zij het laagdrempelige speeddaten erg fijn vinden. Plastisch chirurg John Sawor: “Vaak horen we terug: ‘Ik loop al jaren met een vraag en nu dacht ik, dit is het moment om hem te stellen’. We kunnen in deze korte tijd geen problemen oplossen, maar wat we wel kunnen is richting geven. Daar zijn mensen vaak heel blij mee.”

Hoe werkt het?
De open avond vindt plaats in het Centrum voor Diagnostiek (route 11) van VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo (Tegelseweg 210). De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.
Naast het stellen van een vraag aan een van de aanwezige medisch specialisten, zijn er ook diverse stands met presentaties en informatie over plastische chirurgie en dermatologie. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak voor u worden ingepland. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief van de huisarts nodig.

U dient zich vooraf aan te melden voor de speeddatesessie (mogelijk tot 15 september) via www.viecurimooi.nl/speeddate. U kunt ook bellen naar (077) 320 68 65. Voor de speeddatesessies wordt u ingedeeld in een tijdsblok van een uur (19.00-20.00 uur, 20.00-21.00 uur of 21.00-22.00 uur). U kunt vooraf uw voorkeur kenbaar maken. Er geldt het vol=vol principe.


Speeddaten plastische chirurgen
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer