Patiënt in wachtruimte

VieCuri krijgt opnieuw het keurmerk voor vaatzorg

Datum: 28 augustus 2015 |  zorg, kwaliteit

Patiëntenvereniging De Hart & Vaatgroep heeft de vaatzorg van VieCuri beloond met een keurmerk. Dit ‘Vaatkeurmerk’ reiken zij  enkel uit aan de ziekenhuizen die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de patiëntenvereniging.

De Hart&Vaatgroep wil met het Vaatkeurmerk bijdragen aan de hoge kwaliteit van de vaatzorg in Nederland. Het keurmerk richt zich op de behandeling van aandoeningen in de slagaders van het bekken, benen, buik, aorta en de hals.

Dit jaar zijn de gestelde kwaliteitscriteria verscherpt. Hierdoor wordt er nu meer inzicht geboden in de zorg rondom behandelingen aan aneurysma en de halsslagader. De Hart&Vaatgroep heeft criteria opgesteld in nauwe samenwerking met de beroepsgroepen van vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen.

Het keurmerk helpt vaatpatiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt geboden.

Meer informatie over het keurmerk vindt u op de website van patiëntenvereniging De Hart & Vaatgroep: www.hartenvaatgroep.nl 

 Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken