Patiënt in wachtruimte

VieAmi organiseert sponsorconcert Harmonie St. Caecilia Blerick

Datum: 18 juni 2015 |  VieAmi, sponsoring

Op zondag 28 juni organiseert Stichting VieAmi samen met Harmonie St. Caecilia uit Blerick een sponsorconcert. De volledige opbrengst van dit concert komt ten goede aan webcams voor de couveusesuites in het nieuwe Geboortecentrum.

 

Stichting VieAmi is een aan VieCuri gelieerde stichting die geld inzamelt om extra’s te kunnen realiseren in de zorg. Extra’s, waar in de reguliere financiering geen ruimte voor is. Op dit moment wordt geworven voor projecten die ten goede komen aan het Geboortecentrum, dat dinsdag 2 juni in gebruik werd genomen. Eén van deze projecten is de aanschaf van webcams voor in de couveusesuites. Zodat ouders, familie en vrienden live via een beveiligde verbinding naar hun kleintje kunnen kijken.
 

Midden in de samenleving

Het concert tussen VieAmi en Harmonie St. Caecilia is tot stand gekomen via voorzitter Rohan Bruggink van Equipe, tevens ambassadeur van VieAmi. Zowel VieAmi als het Blerickse muziekgezelschap wil midden in de samenleving staan. Bruggink: “Daarom werken wij graag mee aan deze bijzondere samenwerking. VieAmi doet mooi werk om de zorg net wat prettiger te maken door een stukje beleving toe te voegen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij middels dit concert.”
 

Gevarieerd programma

Ook u kunt een bijdrage leveren aan de realisatie van de webcams door het concert op zondag 28 juni te bezoeken. Harmonie St. Caecilia uit Blerick onder leiding van Kris Roemers brengt een gevarieerd en toegankelijk programma, met de paso-doble Pepita Greus, het quasi symfonische gedicht A Movement for Rosa, het deel Gandalf uit de symfonie Lord of the Rings van Johan de Meij, de ouverture Curtain Up van Alfred Reed, de spetterende xylofoonsolo Circus Renz gespeeld door Marieke Bovee, Zorro the musical en het Braziliaanse choro-lied Tico Tico.
 

Kaartverkoop

Het concert op zondag 28 juni vindt plaats in VieCuri locatie Venlo (beneden bij La Vie) en start om 10.00 uur met ontvangst met koffie en vlaai. Om 11.00 uur start het concert. Na afloop, rond 12.15 uur, kunt u desgewenst genieten van een lekkere lunch. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de medewerkers van het Geboortecentrum of via stichting VieAmi: info@vieami.nl. Kaartjes kosten € 10,- met koffie en vlaai vooraf of € 15,- inclusief koffie en vlaai vooraf en lunch achteraf.

Sponsorconcert Harmony

sponsorconcert toespraak
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer