Patiënt in wachtruimte

VieAmi organiseert sponsorconcert Harmonie St. Caecilia Blerick

Datum: 18 juni 2015 |  VieAmi, sponsoring

Op zondag 28 juni organiseert Stichting VieAmi samen met Harmonie St. Caecilia uit Blerick een sponsorconcert. De volledige opbrengst van dit concert komt ten goede aan webcams voor de couveusesuites in het nieuwe Geboortecentrum.

 

Stichting VieAmi is een aan VieCuri gelieerde stichting die geld inzamelt om extra’s te kunnen realiseren in de zorg. Extra’s, waar in de reguliere financiering geen ruimte voor is. Op dit moment wordt geworven voor projecten die ten goede komen aan het Geboortecentrum, dat dinsdag 2 juni in gebruik werd genomen. Eén van deze projecten is de aanschaf van webcams voor in de couveusesuites. Zodat ouders, familie en vrienden live via een beveiligde verbinding naar hun kleintje kunnen kijken.
 

Midden in de samenleving

Het concert tussen VieAmi en Harmonie St. Caecilia is tot stand gekomen via voorzitter Rohan Bruggink van Equipe, tevens ambassadeur van VieAmi. Zowel VieAmi als het Blerickse muziekgezelschap wil midden in de samenleving staan. Bruggink: “Daarom werken wij graag mee aan deze bijzondere samenwerking. VieAmi doet mooi werk om de zorg net wat prettiger te maken door een stukje beleving toe te voegen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij middels dit concert.”
 

Gevarieerd programma

Ook u kunt een bijdrage leveren aan de realisatie van de webcams door het concert op zondag 28 juni te bezoeken. Harmonie St. Caecilia uit Blerick onder leiding van Kris Roemers brengt een gevarieerd en toegankelijk programma, met de paso-doble Pepita Greus, het quasi symfonische gedicht A Movement for Rosa, het deel Gandalf uit de symfonie Lord of the Rings van Johan de Meij, de ouverture Curtain Up van Alfred Reed, de spetterende xylofoonsolo Circus Renz gespeeld door Marieke Bovee, Zorro the musical en het Braziliaanse choro-lied Tico Tico.
 

Kaartverkoop

Het concert op zondag 28 juni vindt plaats in VieCuri locatie Venlo (beneden bij La Vie) en start om 10.00 uur met ontvangst met koffie en vlaai. Om 11.00 uur start het concert. Na afloop, rond 12.15 uur, kunt u desgewenst genieten van een lekkere lunch. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de medewerkers van het Geboortecentrum of via stichting VieAmi: info@vieami.nl. Kaartjes kosten € 10,- met koffie en vlaai vooraf of € 15,- inclusief koffie en vlaai vooraf en lunch achteraf.

Sponsorconcert Harmony

sponsorconcert toespraak
Scroll voor meer informatie