Patiënt in wachtruimte

Verlenging voorzitterschap Dirk Jan Verbeek in VieCuri

Datum: 9 januari 2015

De Raad van Toezicht van VieCuri Medisch Centrum heeft recent de overeenkomst met Dirk Jan Verbeek, voorzitter Raad van Bestuur ad interim, verlengd tot uiterlijk 1 januari 2017. Verbeek begon zijn werkzaamheden in Venlo op 15 september 2014.

  

Voorzitter Raad van Toezicht Michiel Boersma laat in een toelichting weten dat de RvT het in deze turbulente fase waarin de ziekenhuiszorg verkeert, van belang acht dat de continuïteit in de besturing van VieCuri op deze wijze verzekerd is. Naast Verbeek bestaat de Raad van Bestuur van VieCuri uit Arend Vreugdenhil.

 

De RvT is verheugd dat Dirk Jan Verbeek met diens brede ervaring beschikbaar blijft tot het moment dat gekozen wordt voor een definitieve invulling van de topstructuur. De werving van een voorzitter van de RvB voor de langere termijn is dan ook voorlopig stopgezet. in de couveusesuites in het Geboortecentrum dat halverwege dit jaar in gebruik wordt genomen.”

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer