Patiënt in wachtruimte

Speeddaten met een plastisch chirurg

Datum: 2 april 2015 |  zorg

Op dinsdagavond 21 april organiseert VieCuri MOOI voor de vierde keer een open avond op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk vragen te stellen aan plastisch chirurgen, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden.

Tijdens de open avond is het mogelijk op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen. Men kan deze avond geheel vrijblijvend terecht met vragen over ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, littekencorrecties, botox en fillers. Maar ook algemene vragen over handchirurgie en borst- en gelaatsreconstructies kunnen gesteld worden.

Naast het stellen van een vraag aan een van de aanwezige medisch specialisten, zijn er ook diverse stands met presentaties en informatie over plastische chirurgie en bijvoorbeeld medisch tatoeëren. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak voor u worden ingepland. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief van de huisarts nodig.

  

De open avond vindt plaats in het Centrum voor Diagnostiek (route 11) van VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo (Tegelseweg 210). U dient zich vooraf aan te melden voor de speeddatesessie (mogelijk tot 14 april) via www.viecurimooi.nl/speeddate. U kunt ook bellen naar 077 – 320 68 65. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Voor de speeddatesessies wordt u ingedeeld in een tijdsblok van een uur (19.00-20.00 uur, 20.00-21.00 uur of 21.00-22.00 uur). U kunt vooraf uw voorkeur kenbaar maken. Er geldt het vol=vol principe.

Speeddaten plastische chirurgen

 Scroll voor meer informatie