Patiënt in wachtruimte

Ruim € 12.000 voor webcams couveuses

Datum: 29 mei 2015 |  VieAmi, sponsoring

Met de opening van het Geboortecentrum startte VieAmi met fondsenwerving voor extra's voor patiënten waar in de reguliere financiering geen geld voor is. Samen met betrokkenen van het Geboortecentrum werden ideeën voor fondsenwerving uitgewerkt.

 

In eerste instantie wordt gestart met fondsenwerving voor webcams voor de couveusesuites. In de toekomst kunnen ouders, familie en vrienden live via een beveiligde verbinding naar hun kleintje kijken. Door de inspanningen van VieAmi, sponsors, medewerkers van VieCuri en andere betrokkenen werd een mooi bedrag binnengehaald voor deze webcams.


Met zowel het VieAmi Groot Medisch Golftoernooi op golfbaan De Peelse Golf als de verkoop van flesjes appelsap tijdens de open middag werd in totaal een bedrag van € 12.000 toegevoegd aan het project webcams voor couveusesuites.
Verkoop appelsap voor webcams Geboortecentrum

opbrengst voor goede doel
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer