Patiënt in wachtruimte

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Datum: 11 juni 2015 |  kwaliteit

In april heeft de heer prof. dr. ir. Michiel (A.M.) Boersma te kennen gegeven dat hij zijn functie als voorzitter van de Raad van Toezicht van VieCuri per medio 2015 wil neerleggen om zich meer te kunnen richten op zijn functie als bijzonder hoogleraar Corporate Governance van Nutsbedrijven bij TIAS School for Business and Society (Universiteit van Tilburg); een functie die hij vanaf 1 oktober 2014 bekleedt.

 

Het is de Raad van Toezicht een genoegen te kunnen melden dat de heer Ir. B. (Bernard) Dijkhuizen bereid gevonden is per 1 juni 2015 toe te treden tot de Raad van Toezicht van VieCuri. In relatie tot het vertrek van de heer Boersma zal de heer Dijkhuizen met ingang 8 juli 2015 de functie van voorzitter Raad van Toezicht op zich nemen. De heer Dijkhuizen was van 2006 tot 2014 werkzaam als CEO van Ziggo. Na overeenstemming over de overname van Ziggo door Liberty (o.a. eigenaar van UPC) is hij met pensioen gegaan.


Raad van Toezicht en Raad van Bestuur danken de heer Boersma voor de wijze waarop hij zich in de afgelopen vijf jaar voor VieCuri heeft ingezet. Met vertrouwen wordt uitgezien naar eenzelfde deskundige inbreng van en plezierige samenwerking met zijn opvolger, de heer Dijkhuizen.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer