Patiënt in wachtruimte

Keurmerk Spataderzorg

Datum: 23 december 2015

VieCuri biedt de best mogelijke spataderzorg. Dat vindt de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten: de Hart- en Vaatgroep. De vereniging maakte onlangs een lijst bekend van Nederlandse ziekenhuizen en behandelcentra die het keurmerk ontvangen. VieCuri hoort daar ook bij en is blij met deze erkenning van de kwaliteit van onze zorg aan patiënten met spataderklachten.


Waarom een keurmerk?

De Hart- & Vaatgroep wil met het spataderkeurmerk duidelijk maken waar voor deze aandoening de beste zorg te vinden is. Hiervoor is www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorg te raadplegen.

 

Behandeling

Voor spataderzorg in VieCuri kunnen patiënten terecht bij onze gespecialiseerde chirurgen en dermatologen. Zij bieden een groot scala van behandelingen aan.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer