Patiënt in wachtruimte

Geslaagde open dag kinder- en jeugdafdeling

Datum: 24 november 2015 |  zorg

Het was volle bak op zaterdag 21 november: de open dag van de kinder- en jeugdafdeling.


'S morgens hadden trotse medewerkers de kans om hun familie rond te leiden op de verpleegafdeling en polikliniek. Tijdens deze ochtendsessie was een kort formeel moment, waarbij OE-manager Willem Govers en medisch leider Attie Slabber het publiek toesprak. Niets dan lof voor de mooie afdeling en het enthousiasme waarmee ook de medewerkers hier naartoe hebben gewerkt.

 

Vanaf 14.00 uur was de vernieuwde afdeling open voor alle belangstellenden. De stroom bezoekers, volwassenen én kinderen, hield aan tot het einde van de middag. Er was veel belangstelling voor de uitleg bij de verschillende kamers waar de gespecialiseerd verpleegkundigen vragen beantwoordden. Kinderen lieten zich schminken en kregen een gipsen armpje. Ook was er veel belangstelling voor de kinderfysiotherapie en de behandelkamer kinderoncologie. Het was een geweldige en geslaagde open dag

Opendag Kinder-/jeugdafdeling
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer