Nieuwsberichten
Patiënt in wachtruimte

Nieuws

VieAmi Piano

Vleugelpiano voor patiënten en bezoekers VieCuri

1 november 2015 |    VieAmi, zorg
Patiënten en bezoekers van VieCuri Medisch Centrum kunnen vanaf nu regelmatig genieten van rustgevend pianospel in de hal van VieCuri Venlo.
Lees verder

VieAmi organiseert sponsorconcert Harmonie St. Caecilia Blerick

18 juni 2015 |    VieAmi, sponsoring
Op zondag 28 juni organiseert Stichting VieAmi samen met Harmonie St. Caecilia uit Blerick een sponsorconcert. De volledige opbrengst van dit concert komt ten goede aan webcams voor de couveusesuites in het nieuwe Geboortecentrum.
Lees verder
Sponsorconcert Harmony

Donatie St. Willibrordusschool voor kinderen en jongeren met diabetes

15 juni 2015 |    VieAmi, sponsoring
Een leuke activiteit voor kinderen met diabetes. Dat hadden de leerlingen en Ouderraad van basisschool St. Willibrordus uit Venlo eind vorig jaar voor ogen met de opbrengsten van hun kerstmarkt.
Lees verder

Ruim € 12.000 voor webcams couveuses

29 mei 2015 |    VieAmi, sponsoring
Met de opening van het Geboortecentrum startte VieAmi met fondsenwerving voor extra's voor patiënten waar in de reguliere financiering geen geld voor is.
Lees verder

VieAmi Golftoernooi 2015

15 mei 2015 |    VieAmi, sponsoring
Op 29 mei 2015 vindt op De Peelse Golf de tweede editie van het VieAmi Groot Medisch Golftoernooi plaats. VieAmi organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor mooie extra’s voor patiënten.
Lees verder

VieAmi Lunchbijeenkomst met bijzonder tintje

15 april 2015 |    VieAmi
Op 15 april nam VieCuri deel aan rampenoefening Waterkracht. Tijdens deze nationale oefening werd een grootschalig scenario van hoogwater met een dreigende dijkdoorbraak geoefend door het ziekenhuis, de hulpdiensten, Defensie, Waterschap, Veiligheidsregio Limburg-Noord en andere partners.
Lees verder

Geslaagde Ambassadeursbijeenkomst ‘Wetenschap in VieCuri’

26 februari 2015 |    VieAmi
Op woensdag 25 februari organiseerde VieAmi weer een bijeenkomst voor haar Ambassadeurs. Tijdens de vorige bijeenkomst in november 2014 vertelden ondernemers over hun bijdrage aan de medische wereld. Ditmaal was het woord aan medisch specialisten, artsen in opleiding en de klinisch epidemioloog van VieCuri over hun bijdrage aan de medische wetenschap.
Lees verder

iPads voor dialyse-afdeling VieCuri

26 februari 2015 |    VieAmi, zorg, sponsoring
Nierpatiënten die dialyse ondergaan in VieCuri krijgen vanaf nu afleiding aangeboden in de vorm van iPads. Een prettig vooruitzicht tijdens de uren dialyse die patiënten meermaals per week doorstaan.
Lees verder

Afscheid VieAmi-voorzitter Harry Loozen

25 februari 2015 |    VieAmi, sponsoring
Meer dan twee jaar geleden voegde Harry Loozen zich als een van de eersten bij de club die later het bestuur van stichting VieAmi zou vormen.
Lees verder
Scroll voor meer informatie