
Ik vertel u graag meer over de impact van zout op uw lichaam, wat u kunt doen om problemen te voorkomen en het herkennen van signalen.
Wat kunt u verwachten?
Informatie over zout
De Nierstichting legt uit hoe zout werkt in het lichaam en wat de risico’s zijn van een hoge zoutinname.
Expertise van een nefroloog
Dr. Willi van Kuijk, internist-nefroloog bij VieCuri, bespreekt de gevolgen van teveel zout voor de gezondheid van uw nieren, preventie en het herkennen van signalen.
Persoonlijk verhaal
Patrick Pijpers, bakker en nierpatiënt, deelt zijn ervaring en tips voor het koken en bakken met minder zout.
Proeverij
Ervaar zelf hoe smaakvol het kan zijn om met minder zout te koken tijdens een proefsessie en ontvang praktische tips voor thuis.
Deze middag biedt een kans om meer te leren over zout, de gezondheid van uw nieren en hoe u lekker en gezond kunt koken met minder zout.
Meer informatie
Kaarten
Ga voor meer informatie, het hele programma en het bestellen van kaarten naar de website van de Maaspoort.
Entree
€15,-