Vrijwilligerswerk
Opa en kleindochter bij zorgverlener

Vrijwilligerswerk

VieCuri is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op drie locaties van VieCuri werken we met vrijwilligers: op de ziekenhuislocaties Venlo en Venray en bij regiopoli Panningen. Onze vrijwilligers zijn graag onder de mensen, zijn gastvrij en vinden het fijn om voor anderen klaar te staan.

 

Waar werken vrijwilligers? 

Vrijwilligers werken op verschillende plaatsen in het ziekenhuis. Je brengt bijvoorbeeld patiënten met een rolstoel of met de Politaxi naar hun plek van bestemming. Ook zijn er vrijwilligers actief op de verpleegafdelingen. Op de verpleegafdeling maak je voornamelijk een praatje met patiënten die daar behoefte aan hebben. Je drinkt samen een kop koffie of beurt ze op. 

 

Wanneer werken vrijwilligers? 

De vrijwilligers werken gemiddeld zo’n één tot twee dagdelen in de week. In het weekend werk je niet. Wel is het werk waarop wordt gerekend, dus vrijwillig betekent niet vrijblijvend.

 

Wat kun je als vrijwilliger van VieCuri verwachten?

Alle vrijwilligers horen bij VieCuri. Onkosten worden vergoed en iedereen mag mee met personeelsuitjes. Er hangt een hele gezellige, ontspannende werksfeer onder de vrijwilligers. Elk jaar organiseren we een ‘dankjeweldag’. Dan gaan we er gezellig met het hele team op uit.

 

Zelf vrijwilliger worden

Wilt u iets voor andere mensen kunnen betekenen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij VieCuri? Bel dan voor informatie met de coördinator van het vrijwilligerswerk, via: (077) 320 59 44 of vrijwilligers@viecuri.nl.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers! Je komt in een team van enthousiaste vrijwilligers voor kwetsbare ouderen die er samen zorg voor dragen dat deze groep patiënten de aandacht krijgen die ze verdienen en nodig hebben. Bekijk hier de beschrijving van de vacature.

Scroll voor meer informatie