Specialisten op de polikliniek

MCC PxZorg

Een Medisch Coördinerend Centrum (MCC) is een regionale, neutrale organisatie bestaande uit inhoudelijke (para)medische samenwerkingspartners. Een MCC staat voor het stimuleren en optimaliseren van de samenwerking en verbinding tussen verschillende lijnen. Het doel is om vanuit het perspectief van de patiënt eenduidige en samenhangende zorg te organiseren.


Het doel van MCC PxZorg is om vanuit het perspectief van en met Participatie van de Patiënt eenduidige zorgPaden te organiseren om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren met betrokken Professionals, met oog voor Preventie. Hier zitten alle uitgangspunten van PxZorg in.
 
Het MCC faciliteert alle transmurale zaken aan zorgprofessionals; het vinden van elkaar in het smoelenboek, werkafspraken toegankelijk maken voor alle betrokkenen en het maken van TIM-meldingen. Maar het is ook een loket waar je terecht kunt met vragen of opmerkingen als het gaat om transmurale zaken.

 

Download de app ‘MCC PxZorg’ in de appstore of kijk op www.mccpxzorg.nl.

 

PxZorg staat voor 1: Preventie in de populatie, 2:Patiënt als persoon, 3: Participatie als prioriteit, 4: Paden met partners, 5: Professionele performance

Scroll voor meer informatie