VieAmi
Opa en kleinkind op piano

Steun ons

Voor VieAmi is de steun van vrienden ontzettend waardevol. Waardevol voor patiënten, onze regio en de zorg in het ziekenhuis. VieAmi steunt projecten in VieCuri die door bezuinigingen in de zorg en toenemende vergrijzing niet (meer) uit de zorgbudgetten bekostigd kunnen worden. VieCuri vindt deze extra's juist belangrijk, omdat een prettigere beleving van de zorg de gezondheid van onze patiënten ten goede komt.

 

Helpt u mee?

 

Ik wil een donatie doen

 

Ik wil VieAmi Vriend worden 

 

 

Kaartje sturen aan een patiënt

U steunt VieAmi ook door een kaartje te sturen naar een patiënt in VieCuri. Met Kaartje2go verstuurt u een kaartje en doet u automatisch een donatie aan VieAmi.

Knop kaartje sturen

 

Fiscaal voordelig schenken

Stichting VieAmi heeft een ANBI-status. Dit betekent dat de Belastingdienst VieAmi heeft aangemerkt als een goed doel. Hierdoor kunt u fiscaal voordelig schenken. Lees meer over fiscaal voordelig schenken.

 

Sponsoring

Wilt u met uw bedrijf VieAmi sponsoren? Wij hebben altijd projecten voor onze patiënten waar we uw hulp bij kunnen gebruiken. Lees meer over lopende projecten.
 

Nalatenschappen

U kunt ervoor kiezen om na te laten aan VieAmi. Als u er niet meer bent, komt dan een deel of de gehele erfenis ten gunste van mooie initiatieven voor de patiënten van VieCuri. Neem contact op met VieAmi om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Meer informatie?

Heeft u ideeën, suggesties of vragen? Neem contact op met VieAmi.
 
Rekeningnummer Stichting VieAmi: NL23 RABO 0174182929.

 

foto Geboortecentrum

 

Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn!

Facebook  Twitter  LinkedIn
Scroll voor meer informatie