Opa en kleinkind op piano

Gerealiseerd in 2018

Er kwam in 2018 een BrainTrainer op de afdeling Neurologie. Dit slimme en uitdagende systeem helpt om de hersenactiviteit van patiënten te stimuleren en het geheugen te trainen. VieAmi doneerde ruim €4000.

 

 

Twee speciale fietsen op de afdeling Kindergeneeskunde bestemd voor kinderen met een infuus.

 

 

Een donatie aan het netwerk palliatieve zorg. De medewerkers daarvan zetten zich in voor de begeleiding van mensen in de allerlaatste fase van hun leven. Zeer goed werk dat ondersteuning verdient. VieAmi is blij om een bijdrage te kunnen doen.

 

 

Dankzij de ambassadeurs van VieAmi is ook in 2018 het project 'Bewegen in de Goede Richting' opgestart. Dit project van klinsche fysiotherapie stimuleert mensen die lang in het ziekenhuis moeten liggen op een natuurlijk manier om te bewegen. Op de afdeling zijn speciale beweegroutes uitgezet van verschillende afstanden. IN 2019 zal er een interactieve bewegingsnis in gebruik worden genomen. In totaal kon VieAmi €25.000 bijdragen aan het project, mede dankzij het golftoernooi in juni.

 

 

Naast deze donaties waren er tal van kleine kleinere projecten die steun konden krijgen van VieAmi. Bovendien hebben we ook in 2019 regelmatig donaties gekregen die specifiek bestemd zijn voor een afdeling zoals Kindergeneeskunde (zie foto).

 

 

Een brede lach verscheen op ons gezicht toen net voor de kerst de eerste spade de grond in ging van de tuin en de serre bij het Oncologiecentrum van VieCuri. De BinnensteBuitenTuin, zoals het project gaat heten, wordt een echte aanwinst. VieAmi is trots bijna €50.000 euro te mogen doneren namens een flink aantal donateurs. In 2019 volgt de voltooiing.  Op de foto chirurg Paul Nijhuis en Frans Osther namens de patiënten.

 

 

 

%MCEPASTEBIN%

Scroll voor meer informatie