Wondzorgconsulentes

Ik krijg een e-mail van VieCuri via ZIVVER. Kan ik deze openen en is deze te vertrouwen?

Dat kan. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat een e-mail, die wellicht gevoelige of persoonlijke informatie bevat, veilig wordt verstuurd. Via ZIVVER wordt een e-mail verstuurd met een beveiliging met wachtwoord of met een code via SMS. Op deze manier kunnen we borgen dat alleen de rechtmatige ontvanger de mail kan lezen.

Wilt u controleren of een e-mail daadwerkelijk van een medewerker van VieCuri afkomstig is, dan kunt u op het volgende letten:

• Het e-mailadres eindigt altijd op ‘@viecuri.nl’
  • Ga met de muis op de knop met de link naar het bericht staan. De link moet beginnen met https://app.zivver.com/...

Heeft u desondanks nog steeds twijfels, dan is het verstandig even te bellen met de afzender.

Scroll voor meer informatie