Corona

Wat kan ik zelf doen aan de veiligheid van mijn gegevens?

• Log uit op het moment dat u mijnvieCuri niet meer actief gebruikt en sluit daarna uw internetbrowser.
  • Bewaar uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord op een veilige plek.
  • Sla uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord niet op in uw computer, ook al stellen veel computerprogramma’s dit voor. Dit betekent namelijk dat iedereen die toegang heeft tot uw computer, ook onder uw naam kan inloggen.
  • Gebruikt u een draadloze internetverbinding, zoals met uw telefoon, laptop of tablet? Zorg er dan voor dat deze apparatuur beveiligd is met een wachtwoord. Dan kan niet iedereen van uw internetverbinding gebruik (of misbruik) maken. In de handleiding van uw apparatuur staat hoe u dit kunt doen.
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

Houd rekening met het volgende:

• Kom alleen (tenzij begeleiding noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Draag een mondneusmasker tijdens uw gehele bezoek
  • Desinfecteer regelmatig uw handen: bij binnenkomst, tijdens uw bezoek en in ieder geval na toiletbezoek
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri:

Bereid u voor

Bezoekregeling

Bekijk hier de actuele bezoekregeling bij VieCuri

Bloedprikken? Prik zelf een datum!

Maak via www.mijnVieCuri.nl een afspraak voor bloedprikken bij ziekenhuis VieCuri in Venlo of Venray.

Maak een afspraak