Ik heb binnenkort een afspraak bij VieCuri en ik heb zelf geen klachten als hoesten, benauwdheid of koorts. Kan ik daar veilig naartoe?

Ja, u kunt veilig VieCuri Medisch Centrum bezoeken voor een afspraak, onderzoek of behandeling als u geen klachten als hoesten, benauwdheid of koorts hebt. We volgen het landelijke beleid (RIVM) om verspreiding te voorkomen.

 

VieCuri verwacht de komende tijd een toestroom aan corona- en corona-verdachte patiënten. Net als andere ziekenhuizen in Limburg wordt het voor VieCuri een flinke uitdaging om deze mensen goede zorg te bieden. Daarvoor zetten we alles op alles. Wij hebben onze zorgmedewerkers hard nodig voor de meest zieke patiënten; dat is op de spoedeisende hulp (SEH), Intensive Care en de verpleegafdelingen.

 

Dit kan ook voor u gevolgen hebben:

  • Heeft u binnenkort een afspraak op de polikliniek waarbij geen lichamelijk onderzoek vereist is? Dan zetten we deze waar mogelijk om naar een telefonische afspraak. 
  • Heeft u binnenkort een afspraak op de polikliniek waarbij wel lichamelijk onderzoek vereist is? Dan wordt deze afspraak zo mogelijk uitgesteld.
  • Niet-urgente/niet-spoedeisende nieuwe poli-afspraken worden uitgesteld.

 

Als uw afspraak niet doorgaat of omgezet wordt naar een telefonische afspraak, dan wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. U hoeft ons niet te bellen, wij nemen contact met u op.

Scroll voor meer informatie