Bezoekers in La Vie (2)

VieCuri Behandelapp

Alle relevante informatie over uw onderzoek of behandeling bij VieCuri.
In de VieCuri Behandelapp vindt u alle belangrijke informatie over uw onderzoek of behandeling in ons ziekenhuis. Deze informatie vindt u ook in onze folders en op onze website. Het voordeel van de app is dat u de informatie altijd bij de hand heeft. U kunt deze op elk gewenst moment rustig nalezen op uw smartphone of tablet.

 

Een ander voordeel van de app is dat bij sommige behandelingen of onderzoeken de informatie wordt ondersteund met foto’s, filmpjes en links naar betrouwbare en handige websites.

 

Met de Patient Journey app krijgt u toegang tot de VieCuri Behandelapp. Download de Patient Journey app gratis in de App Store of Google Play.

 

Coronavirus-informatie

Sinds 24 maart 2020 hebben in onze Behandelapp coronavirus-informatie opgenomen. Daarmee informeren we u zo goed mogelijk over de impact van de uitbraak van het coronavirus op onze zorgverlening. Wat zijn de gevolgen en wat betekent dit voor u als patiënt of bezoeker? Ook is er een corona-quickscan in de Behandelapp opgenomen. 


Download de Behandelapp


Persoonlijke tijdlijn
Voor de behandelingen ‘Kniegewricht vervangen’ en ‘Heupgewricht vervangen’ biedt de app zelfs een persoonlijke tijdlijn. U vult uw operatiedatum in en ziet meteen welke informatie voor u op dat moment belangrijk is. Ook ontvangt u meldingen op belangrijke momenten als u dat wilt.


De Behandelapp wordt steeds verder uitgebreid
In de VieCuri Behandelapp zijn al veel behandelingen en onderzoeken opgenomen en daar komen dagelijks nieuwe bij. Een beperkt aantal behandelingen is ook beschikbaar in andere talen: Turks, Pools, Arabisch of Engels.

 

Bekijk de app met de simulator

 

Deze simulator werkt alleen in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Opera en op een tablet.

 

De VieCuri Behandelapp is ontwikkeld door Patient Journey app.

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer