Bezoekers in La Vie (2)

VieCuri Behandelapp

Alle relevante informatie over uw onderzoek of behandeling bij VieCuri.
In de VieCuri Behandelapp vindt u alle belangrijke informatie over uw onderzoek of behandeling in ons ziekenhuis. Deze informatie vindt u ook in onze folders en op onze website. Het voordeel van de app is dat u de informatie altijd bij de hand heeft. U kunt deze op elk gewenst moment rustig nalezen op uw smartphone of tablet.

 

Een ander voordeel van de app is dat bij sommige behandelingen of onderzoeken de informatie wordt ondersteund met foto’s, filmpjes en links naar betrouwbare en handige websites.

 

Met de Patient Journey app krijgt u toegang tot de VieCuri Behandelapp. Download de Patient Journey app gratis in de App Store of Google Play.

 

Coronavirus-informatie

Sinds 24 maart 2020 hebben in onze Behandelapp coronavirus-informatie opgenomen. Daarmee informeren we u zo goed mogelijk over de impact van de uitbraak van het coronavirus op onze zorgverlening. Wat zijn de gevolgen en wat betekent dit voor u als patiënt of bezoeker? Ook is er een corona-quickscan in de Behandelapp opgenomen. 


Download de Behandelapp


Persoonlijke tijdlijn
Voor de behandelingen ‘Kniegewricht vervangen’ en ‘Heupgewricht vervangen’ biedt de app zelfs een persoonlijke tijdlijn. U vult uw operatiedatum in en ziet meteen welke informatie voor u op dat moment belangrijk is. Ook ontvangt u meldingen op belangrijke momenten als u dat wilt.


De Behandelapp wordt steeds verder uitgebreid
In de VieCuri Behandelapp zijn al veel behandelingen en onderzoeken opgenomen en daar komen dagelijks nieuwe bij. Een beperkt aantal behandelingen is ook beschikbaar in andere talen: Turks, Pools, Arabisch of Engels.

 

Bekijk de app met de simulator

 

Deze simulator werkt alleen in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Opera en op een tablet.

 

De VieCuri Behandelapp is ontwikkeld door Patient Journey app.

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken