Bezoekers in La Vie (2)

Plastische Chirurgie

Alle onverzekerde behandelingen op het gebied van plastische en esthetische chirurgie behoren tot VieCuri MOOI. VieCuri MOOI is hét centrum voor Plastische Chirurgie in Noord-Limburg. Bij MOOI kiest u voor professionele én veilige cosmetische zorg binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis.

 

VieCuri MOOI:

  • is een onderdeel van VieCuri Medisch Centrum
  • biedt u behandelingen binnen de topklinische omgeving van het ziekenhuis
  • biedt u snellere toegang tot hoogstaande 24-uurs medische zorg én nazorg 
  • werkt uitsluitend met BIG-geregistreerde plastisch chirurgen aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie)

 
Een overzicht aan behandelingen vindt u op onze website: www.viecurimooi.nl

 

Overzicht van behandelingen
Mooi gezichtMooi lichaam
Bovenooglidcorrectie Borstvergroting 
Onderooglidcorrectie Borstverkleining en borstlift
Neuscorrectie Buikwandcorrectie
Oorcorrectie Liposuctie
Face-/halslift Lipofiling
Endoscopische voorhoofdslift Schaamlipcorrectie
Directe wenkbrauwlift Arm-been- en billift
Botox en fillers Tepelcorrectie
Lipofilling Gynaecomastie
Littekencorrectie, verwijderen van moedervlek Littekencorrectie
Medische tatoeage en permanente make-up Medische tatoeage en permanente make-up

 

Eerste consult Plastische Chirurgie 

Wilt u een ingreep waarvoor van te voren duidelijk is dat u hiervoor geen machtiging aanvraag bij uw zorgverzekeraar wilt doen en u de ingreep zelf wilt betalen (bijvoorbeeld een correctie van het onderooglid of een borstvergroting)? Dan is er geen verwijzing van de huisarts nodig.

Voor dit eerste consult wordt € 50,- in rekening gebracht. Dit kunt u pinnen of contact betalen aan de balie van polikliniek. Volgt er een behandleing of ingreep dan wordt deze € 50,- in mindering gebracht op het totaalbedrag van de behandeling of ingreep.

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar.

 

Tijdens uw eerste consult wordt met u besproken of u in aanmerking kunt komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgverzekeraar. Mocht het zijn dat u toch in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding, dan bespreken we de financiële mogelijkheden.

 

Aanvraag machtiging Plastische Chirurgie

Besluit u op informatie van de specialist dat er een digitale machtigingsaanvraag gedaan kan worden bij uw zorgverzekeraar, dan heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Houdt er ook rekening mee dat er dan een regulier DBC-zorgtraject wordt geopend. Dat wil zeggen dat het eerste consult dan valt onder de basiszorg en kan dan ten koste gaan van uw eigen risico.


De goed- of afkeuring kan enkele dagen tot weken duren.
Bij goedkeuring voor de ingreep kan uw ingreep ingepland worden.
U krijgt altijd een brief van uw zorgverzekeraar thuisgestuurd met de uitkomst van de aanvraag.

 

Ontvangt u een afwijzing, dan overleggen wij met u of u de ingreep alsnog wilt laten uitvoeren. De ingreep komt dan voor eigen rekening, waar u een offerte voor ontvangt.

 

Let op:  Wij adviseren u voorafgaand aan het consult bij uw zorgverzekering te informeren of het zinvol is een machtigingsaanvraag in te dienen. Hiermee voorkomt u extra kosten die van uw eigen risico af gaan.

 

Lees meer over esthetische behandelingen op www.viecurimooi.nl.

 

Betalingen

U ontvangt altijd een offerte voor uw esthetische behandeling. Offertes voor botox en fillers worden alleen op aanvraag toegestuurd. Na het retour ontvangen van de getekende offerte en het toestemmingsformulier wordt er samen met u een afspraak ingepland voor een poliklinische ingreep of wordt u op de wachtlijst voor OK geplaatst.

U ontvangt dan ook de factuur voor de ingreep. Wij vragen u de factuur 10 dagen voor de geplande behandeldatum te voldoen. De behandelingen van botox en fillers worden direct na de behandelingen met u afgerekend, dit kan via pin of contant.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken