Bezoekers in La Vie (2)

Plastische Chirurgie

Alle onverzekerde behandelingen op het gebied van plastische en esthetische chirurgie behoren tot VieCuri MOOI. 
VieCuri MOOI is hét centrum voor Plastische Chirurgie in Noord-Limburg. Bij MOOI kiest u voor professionele én veilige cosmetische zorg binnen de vertrouwde muren van het ziekenhuis.

 

VieCuri MOOI:

  • is een onderdeel van VieCuri Medisch Centrum
  • biedt u behandelingen binnen de topklinische omgeving van het ziekenhuis
  • biedt u snellere toegang tot hoogstaande 24-uurs medische zorg én nazorg 
  • werkt uitsluitend met BIG-geregistreerde plastisch chirurgen aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie)

 
Een  volledigoverzicht aan behandelingen vindt u op de website: www.viecurimooi.nl

 

Overzicht van enkele behandelingen
GezichtLichaam
Bovenooglidcorrectie Borstvergroting (d.m.v. protheses of lipofiling)
Onderooglidcorrectie

Borstverkleining

Borstlift

Neuscorrectie Buikwandcorrectie
Oor(lel)correctie Liposuctie
Face-/halslift Lipofiling
Endoscopische voorhoofdslift Schaamlipcorrectie
Wenkbrauwlift Arm-been-  of billift
Botox en fillers Tepelcorrectie
Lipofilling Gynaecomastie

Littekencorrectie

Littekencorrectie

Verwijderen van moedervlek of andere plekjes

 
Permanente make-up van ogen en wenkbrauwen Medische tepelpigmentatie 

Bekijk de folders van diverse ingrepen (link: Folders Plastische Chirurgie - Plastische Chirurgie - VieCuri Medisch Centrum)

 

 

Eerste consult

Denkt u aan een behandeling waar u vooraf van weet, dat u hier geen vergoeding van u zorgverzekeraar ontvangt of wilt u liefst de ingreep zelf betalen (bijvoorbeeld een correctie van het onderooglid of een borstvergroting)? Dan is er geen verwijzing van de huisarts nodig.

Voor een eerste consult wordt € 50,- in rekening gebracht. Dit kunt u pinnen of contant betalen aan de balie van polikliniek. Volgt er een behandeling of ingreep dan wordt deze € 50,- in mindering gebracht op het totaalbedrag van de behandeling of ingreep.

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar.

 

Tijdens uw eerste consult wordt besproken of u in aanmerking kunt komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgverzekeraar. Mocht het zijn dat u toch in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding, dan bespreken we de financiële mogelijkheden.

 

Aanvraag machtiging

Besluit u op informatie van de specialist dat er een digitale machtigingsaanvraag voor een ingreep gedaan kan worden bij uw zorgverzekeraar, dan heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Houdt er ook rekening mee dat er dan een regulier (DBC-)zorgtraject wordt geopend. Dat wil zeggen dat het eerste consult dan valt onder de basiszorg en ten koste kan gaan van uw eigen risico.


De goedkeuring of afwijzing van uw machtigingsaanvraag kan enkele dagen tot weken duren.
Bij goedkeuring voor de ingreep kan uw ingreep ingepland worden.
U krijgt altijd een brief van uw zorgverzekeraar thuisgestuurd met de uitkomst van de aanvraag.

 

Ontvangt u een afwijzing, dan overleggen wij met u of u de ingreep alsnog wilt laten uitvoeren. De ingreep komt dan voor eigen rekening, waar u een offerte van VieCuirMOOI voor ontvangt.

 

Advies:  Wij raden u aan voorafgaand aan het eerste consult bij uw zorgverzekering te informeren of het zinvol is een machtigingsaanvraag in te dienen. Hiermee voorkomt u extra kosten die van uw eigen risico af gaan.

 

Lees meer over esthetische behandelingen op www.viecurimooi.nl.

 

Betalingen

U ontvangt op uw verzoek na het eerste consult een offerte voor uw esthetische behandeling. Offertes voor botox en fillers worden alleen op aanvraag toegestuurd. Na het retour ontvangen van de getekende offerte en het toestemmingsformulier wordt er samen met u een afspraak ingepland voor een poliklinische ingreep of wordt u op de wachtlijst voor OK geplaatst.

U ontvangt dan ook de factuur voor de ingreep. Wij vragen u de factuur 10 dagen voor de geplande behandeldatum te voldoen. De behandelingen van botox en fillers worden direct na de behandelingen aan de balie van de polikliniek met u afgerekend, dit kan via pin of contant.

Scroll voor meer informatie