Bezoekers in La Vie (2)

Vragen?

Vragen over de factuur van VieCuri?

Voor vragen over de factuur die u van VieCuri heeft ontvangen, verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen.

 

Naar de veelgestelde vragen over de kosten van de zorg.

 

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met de afdeling Debiteuren.

Telefoonnummer: (077) 320 67 19 (tijdens kantooruren)

E-mail: debiteuren@viecuri.nl

 

Vragen over het kostenoverzicht van de zorgverzekeraar?

Heeft u een vraag over het kostenoverzicht van uw zorgverzekeraar, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of bekijk de website www.dezorgnota.nl. De Nederlandse ziekenhuizen en zorgverzekeraars hebben gezamenlijk deze website ontwikkeld om patiënten uitleg te geven over de inhoud van de zorg nota. Hierop staan ook veelgestelde vragen beantwoord.

 

Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met de afdeling Debiteuren. Ze zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer (077) 320 67 41 of via e-mail debiteuren@viecuri.nl

 

Bezwaar

De factuur ontvangt u omdat de in de in rekening gebrachte zorg aan u is geleverd. De factuur is derhalve terecht. Wilt u bezwaar maken tegen de factuur omdat u niet tevreden bent over de (medische) behandeling, dan kunt u een klacht indienen bij de klachtenfunctionarissen. Lees meer over het indienen van een klacht.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken