Vleugelpiano
Bezoekers in La Vie

Vleugelpiano

Wist u dat VieCuri in Venlo een vleugelpiano heeft in de hal?  

Deze is geschonken door de Ambassadeurs van onze vriendenstichting VieAmi. Wij hanteren een 'free podium' bij de piano. Dat wil zeggen dat de vleugelpiano door iedereen bespeeld kan worden die zich geroepen voelt om zijn/haar muzikale creativiteit te delen met aanwezige patiënten, voorbijlopende bezoekers en geïnteresseerde medewerkers.

 

Hoe komt de vleugelpiano het beste tot zijn recht:

  • De beste tijd om de meeste mensen te bereiken is in de middag en avonduren. Tijdens de bezoekuren van zorgafdelingen (tussen 15.00 en 20.00 uur) hebben namelijk ook onze patiënten en hun bezoek wellicht gelegenheid om te komen luisteren.
  • Speel met de vleugeldeksel gesloten. Dan beperken we het geluid voor de medewerkers en ondernemers in de directe omgeving van de hal.
  • Spreek elkaar aan zodat u weet hoelang de voorganger van zins is te spelen en wanneer iemand niet de doelstelling heeft om mensen te laten genieten.
  • Raak de toetsen zacht aan en kies voor een leuk en hedendaags repertoire.
  • Vocalisten of lichte ondersteunende instrumenten zijn mogelijk (geen versterkers!).

 

Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips? Mail naar fsp@viecuri.nl onder vermelding van ‘vleugelpiano’ of neemt contact op via (077) 320 61 36.


opa en kleinkind achter vleugelpiano

Scroll voor meer informatie