Welkomsthal Venlo

Nieuwe strategische koers

In het belang van patiënten en medewerkers is VieCuri zich strategisch aan het heroriënteren om de continuïteit van topklinische zorg in Noord- en Midden-Limburg te waarborgen. Dit doen we samen met onze patiënten, ketenpartners, zorgverzekeraars en gemeenten.

 

In 2020 werd bekend dat de gewenste fusie met Laurentius Ziekenhuis Roermond niet door ging. Dat vraagt om een herbezinning. Het afgelopen jaar dat in het teken stond van corona, heeft ons nog trotser gemaakt op de eigen organisatie. De flexibiliteit en veerkracht die onze collega’s tonen is ongekend. Samen staan we sterk en zijn we tot zeer grootste dingen in staat. Vol energie en vertrouwen kijken we uit naar de toekomst.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer