Verpleegafdeling

Informatie voor ontslagen coronapatiënten

U mag het ziekenhuis verlaten. Omdat u het coronavirus heeft, ontvangt u extra informatie en adviezen voor thuis. Wij volgen de adviezen van het RIVM. Deze informatie is belangrijk voor uw eigen gezondheid en voor de gezondheid van mensen in uw omgeving.

 

Lees alle informatie goed door en deel de informatie met de mensen in uw omgeving. 

Wij vragen u én de mensen om u heen om de adviezen strikt op te volgen. 

 

Informatie en adviezen van de RIVM over het coronavirus

 

Corona-nazorgpoli

Bent u besmet geweest met het coronavirus kan het zijn dat u nog lang last houdt van lichamelijke, cognitieve klachten en emotionele gevolgen. Veel van de klachten kunnen na verloop van tijd minder worden . Dat geldt niet voor alle patiënten. Corona is een nieuw ziektebeeld en de gevolgen zijn voor iedereen anders. Goede nazorg is daarom belangrijk. VieCuri heeft hiervoor de corona-nazorgpoli opgericht.

Lees hier meer informatie over de corona-nazorgpoli.

Heeft u nog vragen? 

Heeft u vragen over het coronavirus of over de adviezen die u op moet volgen?

 

Heeft u vragen die specifiek gaan over uw eigen gezondheid of over klachten? Bijvoorbeeld als u zieker wordt en medische hulp nodig heeft. Ga niet naar de huisarts of het ziekenhuis toe, maar bel uw huisarts. 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken