Het brein

K. (Kelly) Kleinen

internist-oncoloog

BIG-nummer

59066501901

 

Aandachtsgebieden

Alle internisten behandelen algemeen internistische ziekten.

Daarnaast heb ik twee aandachtsgebieden:

 • Hematologie:
  Het aandachtsgebied hematologie richt zich op de diagnostiek en behandeling van kwaadaardige en goedaardige aandoeningen van het bloed, de lymfklieren en de bloedvormende organen, vooral het beenmerg. U kunt hierbij denken aan verschillende vormen van leukemie, lymfklierkanker of bijvoorbeeld de ziekte van Kahler. Maar ook aan goedaardige aandoeningen zoals bijvoorbeeld, trombose,  stollingsziekten en bepaalde auto-immuunziekten.
 • Medische oncologie:
  Samen met mijn collega-oncologen behandel en begeleid ik patiënten met kanker. De systemische behandeling van de meest voorkomende maligniteiten vindt plaats in VieCuri. Voor een aantal zeldzame tumoren (hoofdhals-tumoren, hersentumoren, etc.) verwijzen we patiënten door naar onze collega’s in het MUMC.

 

Opleiding

Opleiding tot internist-hematoloog/oncoloog in het Maastricht Universitair Medisch Centrum in Maastricht.

 

Specialist sinds

2013 

 

In VieCuri sinds

2016 

 

Werkzaam op locaties

Venlo en Venray

 

Talen

Nederlands en Engels

 

Onderzoek en publicaties

We doen mee aan veel nationale en internationale studies binnen de hemato-oncologie. 

 

Biografie

De mogelijkheden op het gebied van diagnostiek en behandeling van de diverse ziektebeelden nemen snel toe. Ik hecht er veel waarde aan om patiënten de meest optimale behandeling aan te bieden. Hiervoor is zorgvuldig teamoverleg en soms samenwerking met andere centra nodig, maar vooral overleg met de patiënt zelf om tot een behandeling te komen die zo goed mogelijk bij die persoon past. Hiervoor is het noodzakelijk dat er een duidelijk en open gesprek wordt gevoerd over de (on)mogelijkheden van een behandeling en waarden, normen en wensen van degene die het betreft.

foto Kelly Kleinen
(077) 320 55 55 Algemene nummer VieCuri Medisch Centrum
Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

 • Draag een mondneusmasker tijdens het gehele ziekenhuisbezoek
 • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
 • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
 • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
 • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
 • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker bij de ingang van het ziekenhuis. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis. 
 • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
 • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer