Contact

(0478) 52 27 74

secretariaatSPM@viecuri.nl

 

Locatie Venlo

routenummer 57

 

Locatie Venray

routenummer 97

Vul het contactformulier in.

team vitaal fysio

Schouderspreekuur

Met de orthopeden van VieCuri hebben we een goede samenwerking als het gaat om schouderklachten. In de vorm van een schouderpoli hebben orthopeed en fysiotherapeut een gezamenlijk spreekuur. Samen zien wij u met uw schouderklacht, ontwikkeld tijdens bijvoorbeeld werk- en/of sportactiviteiten, maar ook als u die al jaren heeft en geen duidelijke oorzaak voor de klachten wordt gevonden. Misschien bent u geopereerd aan de schouder (prothese, cuff hechting), maar herstelt u niet naar wens. Ook dan kunt bij ons terecht.
In dit spreekuur wordt er in de meeste gevallen een gerichte diagnose gesteld, waarbij een specifiek advies wordt gegeven. Meestal maken wij gebruik van beeldvormend onderzoek zoals echo of MRI-scan. U weet dan snel waar u aan toe bent.
Na het consult op het schouderspreekuur is het mogelijk om bij ‘Vitaal in Beweging’ door onze gespecialiseerde schouderfysiotherapeut behandeld te worden.

Met de bevindingen vanuit het spreekuur kunnen we in overleg met u een gerichte behandeling opstellen. Door de korte lijnen met uw behandelend orthopeed kunnen we snel en efficient overleggen als dit nodig is.

Het is niet altijd nodig om een afspraak op het schouderspreekuur te hebben; u kunt ook direct bij Vitaal in Beweging terecht met uw schouderklacht.

Vaak kunt u nog dezelfde week een intake plannen.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer