Contact

(0478) 52 27 74

secretariaatSPM@viecuri.nl

 

Locatie Venlo

routenummer 57

 

Locatie Venray

routenummer 97

Vul het contactformulier in.

Teamfoto Vitaal in Beweging

Schouderspreekuur

Met de orthopeden van VieCuri hebben we een goede samenwerking als het gaat om schouderklachten. In de vorm van een schouderpoli hebben orthopeed en fysiotherapeut een gezamenlijk spreekuur. Samen zien wij u met uw schouderklacht, ontwikkeld tijdens bijvoorbeeld werk- en/of sportactiviteiten, maar ook als u die al jaren heeft en geen duidelijke oorzaak voor de klachten wordt gevonden. Misschien bent u geopereerd aan de schouder (prothese, cuff hechting), maar herstelt u niet naar wens. Ook dan kunt bij ons terecht.
In dit spreekuur wordt er in de meeste gevallen een gerichte diagnose gesteld, waarbij een specifiek advies wordt gegeven. Meestal maken wij gebruik van beeldvormend onderzoek zoals echo of MRI-scan. U weet dan snel waar u aan toe bent.
Na het consult op het schouderspreekuur is het mogelijk om bij ‘Vitaal in Beweging’ door onze gespecialiseerde schouderfysiotherapeut behandeld te worden.

Met de bevindingen vanuit het spreekuur kunnen we in overleg met u een gerichte behandeling opstellen. Door de korte lijnen met uw behandelend orthopeed kunnen we snel en efficient overleggen als dit nodig is.

Het is niet altijd nodig om een afspraak op het schouderspreekuur te hebben; u kunt ook direct bij Vitaal in Beweging terecht met uw schouderklacht.

Vaak kunt u nog dezelfde week een intake plannen.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken