Contact

(0478) 52 27 74

secretariaatSPM@viecuri.nl

 

Locatie Venlo

routenummer 57

 

Locatie Venray

routenummer 97

Vul het contactformulier in.

Blessure spreekuur CIOS-studenten

                                                                                                          CIOS Sittard Venlo

In samenwerking met Sportgeneeskunde VieCuri verzorgt onze praktijk op aanvraag screenings van CIOS-studenten. Tijdens de introductie van de studenten verzorgen wij een informatiesessie waarin de nieuwe studenten informatie krijgen over de gevolgen van de fysieke belasting die de nieuwe opleiding van hen vraagt en over het ontstaan van blessures.
De student kan zich aanmelden en wordt vaak dezelfde dag nog gescreend. De opleiding wordt middels een korte rapportage op de hoogte gesteld van wat de student tijdens de lessen kan blijven doen. De tijdsinvestering die hiermee gemoeid is bedraagt maximaal een uur gezien de geringe afstand tussen de opleiding (College Den Hulster) en het VieCuri Medisch Centrum.
De screening is gratis en eventuele behandelingen worden via een aanvullende verzekering door de zorgverzekeraar vergoed.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken