Contact

(0478) 52 27 74

secretariaatSPM@viecuri.nl

 

Locatie Venlo

routenummer 57

 

Locatie Venray

routenummer 97

Vul het contactformulier in.

Medical taping

Medical taping is een behandelvorm met elastische tape. Het aanbrengen van deze tape zorgt ervoor dat weefsel beter kan herstellen. Ook verbetert het de bloedcirculatie en wordt de lymfeafvoer gestimuleerd. Het aanbrengen van medical tape is zonder bijwerkingen een heeft vaak een positief resultaat bij het verminderen van pijnklachten.

Naast het pijndempen en het verbeteren van de doorbloeding kan de toepassing van medical tape er voor zorgen dat het houdingsapparaat gecorrigeerd wordt.

In de praktijk Vitaal in Beweging zijn meerdere therapeuten die werken met medical taping. Voor meer informatie over medical taping en of het iets voor u is kunt u contact met ons opnemen.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken