Hartrevalidatie

Contact

(0478) 52 27 74

secretariaatSPM@viecuri.nl

 

Locatie Venlo

routenummer 57

 

Locatie Venray

routenummer 97

Vul het contactformulier in.

Hartrevalidatie

Bij Vitaal in Beweging zijn drie therapeuten gespecialiseerd in het geven van hartrevalidatie. Mocht het zijn dat u na een infarct of door een andere aandoening aan het hart in aanmerking komt voor de hartrevalidatie dan wordt er eerst bekeken of u met de reguliere revalidatie gaat mee doen. Wanneer er bijzondere redenen zijn of wanneer u expliciet de voorkeur heeft voor een individueel revalidatietraject dan kunt u bij Vitaal in Beweging terecht. Bij de individuele hartrevalidatie gaan wij samen met u bepalen wat u, aan de hand van uw persoonlijke doelstellingen, wilt bereiken tijdens de hartrevalidatie. Samen werken we dan aan deze doelstellingen. Denk hierbij aan het verbeteren van de conditie, het opzoeken van uw eigen grenzen en het werken aan een actieve leefstijl.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken