Vitaal in beweging
Contact
foto revalidatie man

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Dit wordt ook wel het bewegingsapparaat genoemd.

 

De fysiotherapeut

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en hogere kwaliteit van leven. De fysiotherapeut helpt u:

  •  bij het verbeteren van het bewegend functioneren
  •  bij het in stand houden van uw fysieke functioneren
  •  bij het voorkomen van nieuwe klachten
  •  bij het leren leven met een beperking om bijvoorbeeld weer aan het werk te kunnen. 

 

Behandelplan

Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke conditie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. De fysiotherapeut behandelt u individueel of in een groep. Hij gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen.

 

Ook preventief

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut maakt het mogelijk dat iedereen binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan (blijven) bewegen. Want soepel bewegen is optimaal leven.

 

Een afspraak maken zonder verwijsbrief

U kunt direct, zonder verwijsbrief van huisarts of specialist, naar de fysiotherapeut van Vitaal in Beweging. Lees hoe u een afspraak kunt maken.

 

Scroll voor meer informatie