Urologie

Contact Urologie

Locatie Venlo

routenummer 68

(077) 320 68 33

 

Locatie Venray

routenummer 44

(0478) 52 26 01

Locatie Venlo

routenummer 93

(077) 320 69 26

Patiënt bij balie polikliniek

Kwaliteit en onderzoek

Kwaliteit

De afdeling Urologie streeft ernaar haar patiënten een maximale kwaliteit van medische zorg te bieden in combinatie met een hoog niveau van service. Hiertoe wordt een hoog niveau van kwaliteitsbeleid gevoerd waarin o.a. protocollering, scholing en intercollegiale toetsing een plaats hebben.

 

Mocht u desondanks niet tevreden zijn over uw consult of behandeling staan wij u graag te woord voor nadere uitleg. U bent ten alle tijden welkom om eventueel ongenoegen bespreekbaar te maken bij één van de (behandelend) artsen.

 

Onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek is van belang voor het verbeteren van de zorg aan patiënten. De urologen zijn aktief betrokken in het opzetten van trials, vaak in samenwerking met andere ziekenhuizen zoals Roermond, het AZM en het Radboud Ziekenhuis Nijmegen. Deelname van patiënten aan wetenschappelijk onderzoek gebeurt uitsluitend nadat deze van tevoren gedetailleerd zijn geïnformeerd over het onderzoek en hun toestemming hebben gegeven.

 

Bij de onderzoeken is een trial nurse ter ondersteuning aanwezig, die ook ruimschoots tijd heeft voor eventuele vragen van patiënten. Een voorbeeld van een recente ontwikkeling is het toepassen van de PCA3 test, die een rol speelt bij het zo vroeg mogelijk diagnosticeren van prostaat carcinoom. 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer