Contactgegevens

(077) 320 53 77

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

Wondzorgconsulentes

Nazorg regelen tijdens uw opname

Tijdens uw opname

Ook tijdens uw opname kunt u nazorg regelen. Tijdens uw verblijf kunt u dit bespreken met een verpleegkundige van de afdeling. De verpleegkundige bespreekt uw hulpvraag met een verpleegkundige van het Transferbureau.

 

Transferverpleegkundige

De transferverpleegkundige bekijkt met u, uw behandelend specialist en de verpleegkundige de noodzaak van uw hulpvraag en bespreekt de wensen en mogelijkheden. De transferverpleegkundige draagt zorg voor het regelen van de nazorg.

 

Wat moet ik zelf regelen?

Het Transferbureau regelt voor u de noodzakelijke nazorg. U kunt ook met zorg te maken krijgen die u zelf moet afstemmen. Meer hierover leest u in onze folder ‘Vervolgzorg nodig?’.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken