Sportgeneeskunde
Contact Sportgeneeskunde
Header Sportgeneeskunde- hockey

Blessureconsult

Een goede diagnose is de snelste weg naar herstel.

 

Heeft u een (sport)blessure maar weet u niet wat de oorzaak is en hoe u de blessure kunt behandelen? Ervaren sportartsen, (sport)fysiotherapeuten en sportdiëtisten van Sportgeneeskunde VieCuri stellen een snelle en betrouwbare diagnose.  

 

Èlke werkdag spreekuur

U kunt voor een blessureconsult èlke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur terecht tijdens het spreekuur bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo, Venray, Panningen of Roermond.

 

Direct terecht bij polikliniek Sportgeneeskunde VieCuri?

Deze polikliniek kan door iedereen met een sportblessure worden bezocht met een verwijzing van de huisarts. Er is een nauwe samenwerking van de sportartsen met orthopedisch chirurgen en andere specialismen binnen VieCuri. Een diagnose kan snel worden gesteld, aanvullend onderzoek kan worden ingepland en het juiste behandelplan wordt opgesteld.

 

U kunt direct zonder vertraging bij de polikliniek Sportgeneeskunde terecht. Voor deelname aan het spreekuur heeft u wel een verwijsbrief van je huisarts nodig.

 

Kosten

Per 1 januari 2016 vallen blessureconsulten in het basispakket.

 

Afspraak?

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via 0478 522 774 of vul het contactformulier in. U ontvangt binnen 3 werkdagen bericht.

Scroll voor meer informatie