Contact

Locatie Venlo

routenummer 71

(077) 320 55 55

Locatie Venlo

routenummer 91

(077) 320 55 55

Panoramafoto van de belevingstuin

Onderzoek gevolgen coronacrisis voor kankerpatiënten

Gevolgen van de coronacrisis voor kankerpatiënten, wat is jouw ervaring?

De coronacrisis heeft gevolgen voor de gehele samenleving. Om goed zicht te krijgen op hoe mensen met kanker deze situatie ervaren heeft de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) een online peiling gestart. Hiermee worden opgehaald over de gevolgen van de coronacrisis voor kankerpatiënten.

 

Voor wie is deze vragenlijst?

Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen die kanker hebben (gehad) en nog onder behandeling of nacontrole van het ziekenhuis staan.

 

Naar de website van de NFK voor de vragenlijst

Waarover gaat deze vragenlijst?

Deze vragenlijst gaat over de gevolgen van de coronacrisis voor mensen met kanker. Kunnen je afspraken en onderzoeken in het ziekenhuis nog doorgaan? En zo ja, op welke manier? En hoe zit het met je behandeling? Gaat deze door of is deze door de coronacrisis aangepast of uitgesteld? Hoe ervaar je eventuele veranderingen? Ook als er niets is veranderd kun je meedoen. Laat het ons weten door in ongeveer 5 minuten anoniem deze vragenlijst in te vullen. De vragenlijst staat open tot zaterdag 18 april.

 

Door jouw ervaring anoniem te delen, kunnen we met elkaar een goed beeld krijgen van de situatie. Alle ervaringen samen helpen patiëntenorganisaties, ziekenhuizen, artsen en de politiek om landelijke afspraken te maken over hoe we de kankerzorg zo goed mogelijk kunnen laten doorgaan tijdens de coronacrisis.

Scroll voor meer informatie