Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA)

Contact

Locatie Venlo

routenummer 64

(077) 320 57 44

Patiënt bij balie polikliniek

Zonder angst naar de MKA-specialist

Angst voor de tandarts en tandheelkundige behandeling komt veel voor, zowel bij kinderen als ook bij volwassenen.

 

Onze medewerkers zijn getraind op het begeleiden van personen, die met angst onze polikliniek bezoeken. Zij zorgen er voor dat u zich niet machteloos voelt en dat uw probleem serieus genomen wordt. Hierdoor kan het merendeel van onze bezoekers onder plaatselijke verdoving geholpen worden en  met tevredenheid terugkijken op de behandeling. Uiteraard helpen we personen die toch heel angstig blijven desnoods met rustgevende medicatie of algehele narcose.

 

Een tandheelkundige behandeling onder narcose wordt vooral toegepast bij kinderen en mensen met een beperking of handicap. Aan het ondergaan van een behandeling onder narcose zijn meer risico's verbonden dan aan een behandeling onder lokale verdoving.

 

Heeft u angst voor de behandeling bij de MKA-chirurg? Geef het aan bij onze MKA-chirurg of de assistente!

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken