Contact

(077) 320 56 95

 

Locatie Venlo

routenummer 58

 

Locatie Venray

routenummer 51

Het brein

Opleiding en onderzoek

VieCuri is een is één van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen in Nederland. Deze zogenaamde STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg, en opleiding van specialisten. Ook de Medische Psychologie levert hieraan een bijdrage. Lees meer over Topklinische Ziekenhuizen op de website van STZ.

 

Opleiding

Medische Psychologie biedt opleidingsplaatsen voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en de opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Bekijk de actuele vacatures voor deze opleidingsplaatsen. Daarnaast worden stageplekken aangeboden voor studenten van de masteropleiding medische psychologie van de Universiteit van Tilburg.


Onderzoek

Medische Psychologie initieert en participeert in wetenschappelijk onderzoek. Daarbij wordt veelal samengewerkt met het Expertisecentrum Hersenletsel Limburg en met Maastricht University.


Wanneer u als patiënt een bijdrage kunt leveren aan wetenschappelijk onderzoek, dan wordt u daarvoor persoonlijk benaderd en uitvoerig geïnformeerd. Daarna beslist u of u wel of niet wil deelnemen. Meer lezen over wetenschappelijk onderzoek in VieCuri.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer