Contactgegevens MDL

(077) 320 55 55

 

Locatie Venlo

routenummer 43

 

Locatie Venray

routenummer 90(077) 320 58 45

 

Locatie Venlo

routenummer 90

(077) 320 55 55

 

Locatie Venlo

routenummer 83

 

Locatie Venray

routenummer 23

Maag darm lever anatomie

Informatie op maat: MediMapp

Is er bij u kanker vastgesteld? De coloncareverpleegkundige geeft u tijdens de afspraken informatie over de diagnose en de behandeling. Om thuis deze informatie rustig na te kunnen lezen, krijgt u toegang tot MediMapp. Uw MediMapp is een digitale omgeving waarin u de afspraken van uw zorgtraject in het ziekenhuis kunt vinden, samen met alle relevante informatie over uw ziekte en behandeling(en). Ook krijgt u binnen de MediMapp onder andere handige checklists om u te ondersteunen in de voorbereiding op uw afspraken en kunt u zien welke zorgverlener bij uw afspraak aanwezig zal zijn.

 

Waar vindt u MediMapp?

De MediMapp is beschikbaar als app én als website. 

 

De MediMapp app

De app kunt u downloaden uit de Play Store (Android) of de App Store (Apple).

Button Google Play store MediMappButton App Store MediMapp

 

De MediMapp website

U vindt de MediMapp als website op https://medimapp.viecuri.nl/Wanneer u nog niet bent uitgenodigd voor de MediMapp door uw specialist of verpleegkundige, kunt u aan de rechterkant kiezen voor ‘Darmkanker’ om een demo te bekijken met informatie over het eerste deel van het darmkankertraject.

MediMapp

Waarom MediMapp?

De MediMapp is voor u ontwikkeld om u zicht en grip te geven op uw eigen zorgproces en u in uw rol als 'partner van het behandelteam' te ondersteunen. VieCuri, Soulve Innovations en Sanofi ontwikkelden de MediMapp gezamenlijk vanuit de overtuiging dat de kwaliteit van zorg verbetert door deze meer persoonlijk en toegankelijk te maken.

Scroll voor meer informatie