Contact Kinderallergiecentrum

Locatie Venlo

routenummer 32

(077) 320 57 30

 

Locatie Venray

routenummer 70

(077) 320 57 30

(077) 320 58 30

 

Alleen op locatie Venlo

routenummer 32

Voorlichtingsvideo's

Hier staat een overzicht van voorlichtingsvideo’s van het Kinderallergiecentrum. Achter de titel van de video staat hoe lang de video duurt. Ook staat er bij iedere video een korte beschrijving van de video.

 

Overzicht voorlichtingsvideo's

Klik op een titel om de video te bekijken. Als u op een titel klikt, gaat u naar YouTube en begint de video direct.

 

Voedselprovocatietest

Video: Voedselprovocatietest bij VieCuri Medisch Centrum (duur video: 3:29 minuten)

Een voedselprovocatietest is een test om te kijken of een kind wel of niet allergisch is voor een bepaald voedingsmiddel. Om een betere indruk te geven hoe een dagopname voor een voedselprovocatietest eruit ziet hebben we een film ontwikkeld. Deze geeft meer duidelijkheid en kan worden gebruikt voor de voorbereiding van uw kind.

 

De video over de voedselprovocatietest is ook beschikbaar met de ondertiteling in de volgende talen:

  1. Arabisch
  2. Engels
  3. Frans
  4. Pools
  5. Turks

 

Stoppen met roken

Video: Als ouder doe je alles voor de gezondheid van je kind. Sta je ook stil bij de gevolgen van meeroken? (duur video: 1:53 minuten)

Veel ouders roken niet waar hun kind bij is. Wist u dat giftige rookdeeltjes blijven hangen nadat u gerookt heeft? Deze animatievideo legt uit dat er na het roken schadelijke stoffen in de lucht achterblijven die schadelijk zijn voor u en uw kinderen. Deze video geeft ook advies voor effectieve hulp bij het stoppen met roken.

 

Video: Ondersteuning stoppen met roken zwangeren (duur video: 9:46 minuten)

Video van Omroep P&M met een interview van kinderarts Anneke van Boekholt en huisarts Han Loozen uit Kessel. In het interview wordt uitgelegd welke ondersteuning er is voor zwangeren die willen stoppen met roken.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken