Interne geneeskunde

Contact Interne Geneeskunde

Locatie Venlo

Centrum voor Diagnostiek,

routenummer 91

(077) 320 51 20

(077) 320 55 55

Let op: bovenstaand telefoonnummer is het centrale nummer van het ziekenhuis. U krijgt eerst een centralist aan de lijn, daarna wordt u doorverbonden naar de polikliniek. 

 

Locatie Venlo

routenummer 42

 

Locatie Venray

Kijk op uw afsprakenbrief voor het juiste routenummer.

Locatie Venlo

routenummer 35

(077) 320 58 40

Zorgverlener met stethoschoop

Uw bezoek bij de internist

De internist zal door vragen te stellen (anamnese af te nemen) uw klachten proberen te koppelen met het niet goed functioneren van één of meerdere organen. Ook doet de internist een lichamelijk onderzoek en worden nog aanvullende onderzoeken verricht. Dit kunnen bijvoorbeeld röntgenfoto's, bloedonderzoek en onderzoek van de urine of ontlasting zijn.

 

Verder vraagt de internist naar alle reeds doorgemaakte ziektes en naar het huidige gebruik van medicijnen. Aan de hand van alle gegevens die op deze manier worden verkregen probeert de internist uit te zoeken wat de oorzaak is van uw klachten. Meestal is het mogelijk om door het voorschrijven van medicijnen of het geven van advies met betrekking tot de leefstijl de klachten te verminderen of te verhelpen.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken