Contact

Handen

Verwijzing en vergoeding

Ja, wanneer u klachten heeft gaat u naar uw huisarts. Uw huisarts verwijst u indien nodig naar het Hand- en Polscentrum. Bij spoed gaat u naar de Huisartsenpost of belt u 112.

De anatomie van de hand is erg complex. Wanneer u kleine beschadigingen heeft aan uw hand kan dat al grote functionele gevolgen hebben. Een gespecialiseerde aanpak is dan zeker nodig. In het Hand- en Polscentrum van VieCuri wordt u geholpen door zeer ervaren hand- en polsspecialisten en -therapeuten. Wij werken met een multidisciplinair handenteam, waar u snel terecht kunt.

Het Hand- en Polscentrum werkt uitsluitend met hoog gekwalificeerde handtherapeuten, die veel kennis en ervaring hebben van de aandoeningen en ingrepen op hand- en polsgebied. De samenwerking en terugkoppeling met de specialisten is groot. Het heeft daarom niet de voorkeur de handtherapie elders te laten plaatsvinden.

Zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico en vaak geldt een maximale vergoeding voor een therapie en/of gebruik van hulpmiddelen. Informeer vooraf dus altijd bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling (volledig) vergoed wordt.

 

Lees meer over kosten van ziekenhuiszorg en uw eigen risico.

Zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van ziekenhuiszorg. De handtherapie die u in het ziekenhuis krijgt valt onder ziekenhuiszorg. U betaalt echter altijd een verplicht eigen risico en vaak geldt een maximale vergoeding voor een therapie en/of gebruik van hulpmiddelen. Informeer vooraf dus altijd bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling (volledig) vergoed wordt.

 

Lees meer lezen kosten van ziekenhuiszorg en uw eigen risico.

Staat uw vraag er niet tussen?

 

Neem dan contact met ons op.

VieCuri is 24 uur per dag bereikbaar op:

(077) 320 55 55 of (0478) 52 22 22

 

Daarnaast zijn wij te bereiken via info@viecuri.nl

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer